Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η closed beta για το Ghost Recon Frontline

*
H Ubisoft ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες το Ghost Recon Frontline και την closed beta του, αλλά φαίνεται πως τα σχέδια άλλαξαν. Η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του Twitter πως η κλειστή δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού πάει πιο μετά και θα είναι διαθέσιμη αργότερα, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό κάτι πιο συγκεκριμένο. «Η ομάδα ανάπτυξης έχει εστιάσει στο να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και θα μοιραστούμε μαζί σας περισσότερες πληροφορίες και νέα ημερομηνία για την closed beta του Ghost Recon Frontline το συντομότερο δυνατόν. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη», είναι το μήνυμα που φαίνεται στην επίσημη και σύντομη αυτή ανακοίνωση εκ μέρους του publisher. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα λοιπόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*