Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κονσόλα Intellivision Amico και πάει για το 2021

*
Η επιστροφή της Intellivision στις κονσόλες με το Intellivision Amico πάει πίσω και πλέον θα πρέπει να το περιμένουμε τον Απρίλιο του 2021. Το νέο σύστημα, υπενθυμίζεται πως, είναι φτιαγμένο για retro games και είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων στις 10 Οκτωβρίου, πέφτοντας κοντά μάλιστα στο λανσάρισμα των PS5 και Xbox Series X. Κατά τη διάρκεια ενός media event, ωστόσο, η εταιρεία αποκάλυψε την 6μηνη καθυστέρηση κυκλοφορίας που στέλνει την κονσόλα για λανσάρισμα στις 15 Απριλίου του 2021.

Όπως σημείωσαν εκπρόσωποί της, η κατάσταση με την πανδημία έχει πάει πίσω αρκετά θέματα, οπότε αποφασίστηκε να γίνει αυτή η αλλαγή. Οι μέχρι τώρα αναφορές πάντως λένε πως έχουν γίνει προ-παραγγελία 10.000 συστήματα online μέσα σε μία εβδομάδα, ενώ τα καταστήματα έχουν βάλει παραγγελίες για 100.000 ακόμη. Στο media event ανακοινώθηκαν ακόμη πληροφορίες για τα Earthworm Jim 4, αλλά και συνεργασίες με Sesame Street και Mattel.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*