Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Pokémon Trading Card Game Live

*
Το λανσάρισμα του Pokémon Trading Card Game Live, καθυστερεί με την εταιρία να ανακοινώνει πως η παγκόσμια open beta για desktop και το soft launch για κινητά μεταφέρεται μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Twitter, ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι η ομάδα ανάπτυξης θέλει να προσφέρει στους παίκτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Επιπλέον η developer του παιχνιδιού επιβεβαίωσε πως κάποιες κάρτες αυτή την στιγμή κυκλοφορούν με το σήμα του Pokémon TCG Live χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το παλιό app κανονικά. Το Pokémon Trading Card Game Live θα επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν online σε PC, Mac, Android και Ios με παρόμοιο τρόπο όπως και η προηγούμενη εφαρμογή. Μάλιστα το παιχνίδι θα χρησιμοποιεί τους ίδιους ψηφικούς κωδικούς για αγορές από τον αληθινό κόσμο στο app. Τέλος ότι έχουν οι παίκτες στην κατοχή τους στο παλιό app, θα μεταφερθεί με ασφάλεια στο καινούργιο αμέσως μετά την κυκλοφορία του.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*