Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Prince of Persia: Sands of Time Remake της Ubisoft

*
H Ubisoft ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Prince of Persia: Sands of Time Remake και του Tom Clancy's The Division Heartland θα καθυστερήσει. Τα δύο παιχνίδια ήταν αρχικά προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος της εταιρείας, όμως το λανσάρισμά τους μεταφέρεται για το επόμενο, ξεκινάει την 1η Απριλίου 2022 και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2023. Επίσης, το Rocksmith+, που επίσης δεν έγινε διαθέσιμο την ημερομηνία που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, μεταφέρεται επίσης για το προσεχές οικονομικό έτος.

Πιο συγκεκριμένα, για το Prince of Persia: Sands of Time Remake, ο CFO της Ubisoft, Frédérick Duguet, σημείωσε ότι, "Το Prince of Persia είναι ένα αγαπημένο brand και παίρνουμε όσο χρόνο χρειάζεται για να διασφαλίσουμε πως θα ικανοποιεί τις προσδοκίες των παικτών".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*