Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Rust για PlayStation 4 και Xbox One

*
Η Double Eleven ανακοίνωσε πως η έκδοση του διάσημου survival game, Rust για PlayStation 4 και Xbox One θα καθυστερήσει για το 2021.

Ο τίτλος της Facepunch Studios είχε κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2018 για το PC και είχε προγραμματιστεί για τις κονσόλες για το 2020, ωστόσο στην ανακοίνωση της η Double Eleven εξηγεί πως η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο που θα της επιτρέψει να προσφέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις κονσόλες.


Τόσο η Double Eleven, όσο και η Facepunch Studios έχουν συγκεκριμένους στόχους για την έκδοση του παιχνιδιού στις κονσόλες, ωστόσο οι απαιτήσεις και οι δυσκολίες της τωρινής εποχής είναι εμπόδια που καθυστερούν την άμεση κυκλοφορία του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*