Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία του SCORN και πάει για το 2022

*
Άλλη μια κυκλοφορία καθυστερεί και πάει για το 2022 κι αυτή τη φορά αναφερόμαστε στο SCORN. H Ebb Software ανακοίνωσε πως το επερχόμενο first person horror adventure της δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα και πάει για την επόμενη χρονιά. Με την ευκαιρία αυτής της εξέλιξης, σχολίασε και τη φήμη που ακούγεται τελευταία πως επικρατεί χάος στο κομμάτι του development. Όπως σημειώνεται, οτιδήποτε είχε φτιαχτεί μέχρι και τα μέσα του 2018 φτιάχτηκε από την αρχή, ενώ το 90% της δουλειάς πετάχτηκε… στον κάλαθο των αχρήστων. Η εταιρεία σημειώνει πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας της και πως πλέον όλοι στοχεύουν στην κυκλοφορία μέσα στο 2022, χωρίς να δίνεται κάποια παραπάνω πληροφορία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*