Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί η κυκλοφορία των Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Far Cry 6 και το Rainbow Six Quarantine δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν πριν την 1η Απριλίου 2021.

Ως βασικό λόγο για την καθυστέρηση, η εταιρεία επικαλείται τις αλλαγές που έχει προκαλέσει το καθεστώς της εργασίας από το σπίτι λογω κορονοϊού. Επωφελούμενοι από το θετικό momentum που υπάρχει και παρά την καθυστέρηση της κυκλοφορίας των Far Cry 6 και Rainbow Six Quarantine για το οικονομικό έτος 2021-22, προκειμέου να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο κοινό την καλύτερη δυνατή εμπειρία, οι προβλέψεις μας για τα έσοδα την περίοδο 2020- 21 παραμενου μέσα στα όρια που είχαμε θέσει τον περασμένο Μάιο, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.


Το Far Cry 6 ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου 2021 και το Rainbow Six Quarantine πριν τις 31 Μαρτίου 2021. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τα games θα διατεθούν τελικά ανάμεσα στον Απρίλιο και τον Σεπτέμβριο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*