Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί και κυκλοφορεί το 2020 το Ultra Age (trailer)

Το high-speed action roguelike game Ultra Age της Intragames από τις ομάδες ανάπτυξης Next Stage και Visual Dart θα καθυστερήσει και θα κυκλοφορήσει τελικά κάποια στιγμή εντός του επόμενου έτους.

Το παιχνίδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2019, όμως όσοι το περίμεναν θα πρέπει να περιοριστούν σε ένα νέο trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, και αν παρευρεθούν στο EGX 2019 του Λονδίνου (μεταξύ 17 και 20 Οκτωβρίου) σε ένα playable demo. Στο παιχνίδι η ανθρωπότητα έχει δημιουργήσει μια ουτοπία χάρη στη βοήθεια του AI technology, όμως ένας μετεωρίτης καταστρέφει το ιδανικό οικοσύστημα που είχε δημιουργηθεί, κάνοντας ζημιά στις προμήθειες.


Έτσι, μια ομάδα επιστημόνων με την ονομασία Frontier δημιούργησε το Earth Purification Project για να βοηθήσει την ανθρωπότητα να επιβιώσει, κάτι που με τον καιρό έδειξε να αποτυγχάνει. 1086 χρόνια μετά, ένας άνθρωπος με το όνομα Age πέφτει στη Γη από το διάστημα. Οι παίκτες χειρίζονται τον Age καθώς βοηθά στην επιβίωση του κόσμου του πλανήτη σε ένα game με ισχυρό combat system, με σπαθιά και special skills, αντιμετωπίζοντας διαφορετικά είδη τεράτων Ultra Age και εξερευνώντας μια πληθώρα κόσμων.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Next Stage

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    IntraGames

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*