Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το Lost Ark και πάει για το 2022. Σύντομα η closed beta

*
Το κορεατικό MMORGP Lost Ark δεν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, όπως είχε ανακοινωθεί, αλλά πάει για το 2022 μετά από νέα καθυστέρηση που ανακοινώθηκε. Smilegate και Amazon Games τόνισαν πως ο τίτλος πρέπει να μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά, με στόχο να γίνει ακόμη καλύτερο και να προσφερθεί στο κοινό σε καλύτερη κατάσταση. Όλο το feedback του κοινού από τον Ιούνιο και την technical alpha που «έτρεξε» τότε έχει μπει… στα τεφτέρια και πλέον αλλάζουν αρκετά πράγματα. Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μια πρώτη γεύση πάντως, από τις 4 έως και τις 9 Ιουνίου θα υπάρξει μια closed beta που θα τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κόσμο της Arkesia. Όσοι έχουν αγοράσει το founder’s pack θα έχουν πρόσβαση στην beta εγγυημένα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να κάνουν εγγραφή στο site.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*