Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το Walking Dead της Overkill Software

Η Starbreeze Studios, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Overkill Software, έκλεισε συμφωνία με την Κορεάτικη εκδότρια Smilegate, για τη δημιουργία ενός νέου τίτλου Crossfire, ο οποίος θα βασίζεται σε συνεργατικό gameplay και θα στοχεύει σε δυτικές αγορές αυτή τη φορά. Εάν δεν το έχετε ακουστά, το Crossfire αποτελεί ένα δημοφιλές multiplayer shooter στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.



Ως αποτέλεσμα, το Walking Dead της Overkill Software θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες, τόσο για το Walking Dead αλλά και για την ανάπτυξη του νέου co-op shooter. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ Starbreeze και Smilegate, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το επίσημο blog της σουηδικής developer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*