Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καθυστερεί το λανσάρισμα του Diablo IV και του Overwatch 2

*
Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του Diablo IV και του Overwatch 2 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον ορίζοντα κυκλοφορίας που είχε προηγουμένως ανακοινωθεί. Το Diablo IV βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 4, Xbox One, PC, ενώ το Overwatch 2 για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

Στη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται ότι, μετά από την αλλαγή ηγεσίας στην εταιρεία και ανακατατάξεις που έχουν να κάνουν με τους επικεφαλής των franchises, είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι περιεχόμενο που είναι προγραμματισμένο για το επόμενο έτος, θα επωφελούνταν από περισσότερο χρόνο ανάπτυξης, προκειμένου να φτάσει το επιθυμητό επίπεδο ποιότητας. Επιπλέον η παραπάνω απόφαση θα βοηθήσει την προσπάθεια της εταιρείας να αυξήσει τα έσοδα της το επόμενο οικονομικό έτος.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*