Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και νέα καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Fairy Tail RPG

*
Όπως φαίνεται, το Fairy Tail RPG της Koei Tecmo θα καθυστερήσει για ακόμη μια φορά. Η εταιρεία μίλησε στο Famitsu και τόνισε πως το νέο της RPG δεν θα βγει όπως προγραμματιζόταν στις 26 Ιουνίου, αλλά παίρνει σχεδόν ένα μήνα παράταση και έχει στόχο να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου. Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει αύριο στην Ιαπωνία, ωστόσο τα leaks επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω. Ο τίτλος ήταν αρχικά προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου, ωστόσο η ομάδα ανάπτυξης πήρε απόφαση να τον πάει πιο πίσω. Η λογική λέει πως η κατάσταση με τον κορονοϊό και την απομακρυσμένη συνεργασία πήγε ακόμη πιο πίσω τα πλάνα του στούντιο και ως εκ τούτου έχουμε και πάλι αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*