Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και ο senior creative director του Dragon Age εκτός BioWare

*
Δεν φαίνεται να ηρεμεί η κατάσταση στη BioWare και να εξαφανίζονται τα προβλήματα από την ομάδα του Dragon Age, καθώς και ο senior creative director του τίτλου βρίσκεται πλέον εκτός εταιρείας. Ο Matt Goldman και η BioWare αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους, όπως έγινε γνωστό μέσω mail που πήγε σε όλους τους υπαλλήλους της ομάδας από τον γενικό διευθυντή, Gary McKay και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γεια σας. Ελπίζω να είστε καλά. Σας γράφω για να σας ενημερώσω πως ο Matt Goldman φεύγει από την BioWare. Συμφωνήσαμε από κοινού να τραβήξουμε διαφορετικούς δρόμους και σήμερα είναι η τελευταία του μέρα. Κατανοούμε πως αυτή η αποχώρηση θα επηρεάσει τους πάντες, αλλά και το game development. Η δέσμευσή μας για ένα υψηλής ποιότητας Dragon Age δεν αλλάζει και δεν θα δώσουμε στην κυκλοφορία ένα παιχνίδι που δεν πληροί τα standards της BioWare. Τόσο εγώ, όσο και η διοίκηση της ΕΑ έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο στούντιο και την ομάδα για να συνεχίσουμε μαζί το όραμά μας».

O Matt Goldman μπήκε στην BioWare το 1998 και εργάστηκε ως artist σχεδόν στα πιο σημαντικά παιχνίδια της εταιρείας, όπως τα Baldur’s Gate, Jade Empire και Dragon Age. Μετά από μια μικρή παρουσία στην Ensemble για το Halo Wars, επέστρεψε ως senior creative director στο Dragon Age 4.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*