Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και σε PlayStation VR το Gorn (trailer)

*
Μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησε κανονικά για PC το Gorn, ύστερα από διάστημα σε Steam Early Access και εσχάτως ανακοινώθηκε πως η Free Lives ετοιμάζεται, μαζί με την 24Bit Games, να μεταφέρει τον τίτλο της και στο PS4 για χάρη του PlayStation VR. Στην έκδοση παραμένει η Devolver Digital. Γιατί; Διότι Το Gorn είναι “gladiator simulator”, με ρεαλιστική φυσική αλλά έμφαση στη χιουμοριστική (τη μη ρεαλιστική δηλαδή) πλευρά των μονομαχιών. Εδώ οι μελοθάνατοι χαιρετούν με κέφι κιόλας. Ο παίκτης ανεβαίνει επίπεδα νικώντας ολοένα και ισχυρότερους αντιπάλους, μέχρι την τελική μάχη. Πάντα για χάρη του αυτοκράτορα.

Τι να κάνει κι αυτός; Βαριέται που και που. Συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει, τα σχέδια λένε ότι θα προλάβει να κάνει μέσα στο 2019 τη μετάβαση ο τίτλος στο PlayStation VR.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*