Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

X018: Και σε Xbox One το The Good Life

*
Το The Good Life του Swery είχε ανακοινωθεί για PC και PS4. Ωστόσο είναι στο πρόγραμμα και έκδοση για το Xbox One όπως αποκαλύφθηκε στην εκδήλωση X018. Επιπλέον, όταν κυκλοφορήσει ο τίτλος των White Owls Inc. και Grounding Inc, θα μπει μονομιάς στη λίστα του Xbox Game Pass, για να έχουν κάτι ακόμη να δοκιμάσουν οι συνδρομητές της υπηρεσίας. Tο σενάριο περιστρέφεται γύρω από τη Naomi, μια φωτογράφο που ζει σε μεγαλούπολη και οραματίζεται να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Μετακομίζει σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας και ενώ αρχικά νομίζει ότι έχει βρει τον παράδεισό της, τελικά διαπιστώνει ότι μισεί το μέρος όσο κανένα άλλο. Χρησιμοποιώντας τις ικανότητές της ως φωτογράφος, θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη. Όπως η κατάθλιψη και ο αλκοολισμός δεν την αφήνουν να προχωρήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*