Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο PC η κυκλοφορία του Hellblade

Όπως αποκάλυψε η Ninja Theory στο PC Gamer, το Hellblade δεν θα είναι αποκλειστικότητα του PlayStation 4 αλλά θα κυκλοφορήσει και για PC. Σε συνέντευξή του ο επικεφαλής του studio Tameem Antoniades είπε ότι είναι επίσης πιθανή η υποστήριξη για mod. «Πιστεύω ότι οι χρήστες PC μας προσφέρουν ένα επίπεδο ελευθερίας που δεν είχαμε ποτέ στο παρελθόν. Στο συγκεκριμένο project κοιτάμε να βρούμε πιο αποδοτικούς τρόπους πραγματοποίησης των διαφόρων εργασιών ώστε να διαφοροποιηθούμε από το παραδοσιακό μοντέλο των ΑΑΑ τίτλων σε κονσόλες. Οι κονσόλες ακολουθούν τα PC όμως βρίσκονται πολλά χρόνια μακριά σε πράγματα όπως ο τρόπος λειτουργίας του Steam», είπε ο Antoniades.



Ο εν λόγω παραγωγός σημείωσε ακόμα ότι το Hellblade ίσως υποστηρίζει ανάλυση 4K και ότι επιθυμία του studio είναι να κυκλοφορήσει μια beta σε PC ώστε οι χρήστες να μπορούν να δοκιμάσουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του. «Εάν θέλουμε να κάνουμε μια open beta τώρα, τότε σίγουρα αυτό είναι πιο εύκολο να γίνει σε PC παρά σε κονσόλες. Το playtesting είναι για εμάς πολύ σοβαρή υπόθεση», συμπλήρωσε ο Antoniades. Το Hellblade ανακοινώθηκε από τη Ninja Theory ως ψηφιακός τίτλος για το PlayStation 4 κατά τη διάρκεια της Gamescom 2014.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Hellblade Senua’s Sacrifice
    • 18+ pegi 18+
      • 9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (1)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.hellblade.com/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*