Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο Switch το Divinity Original Sin 2 - Definitive Edition (trailer)

Η Larian Studios ανακοίνωσε την άμεση διάθεση του Divinity Original Sin 2 - Definitive Edition στο Nintendo Switch και ταυτόχρονα διατίθεται για όλες τις εκδόσεις το Gift Bag 2.

Το Gift Bag 2 περιλαμβάνει το Crafter’s Kit, με νέες συνταγές και αντικείμενα για craftin, το Endless Runner shortcut που επιτρέπει στον παίκτη να αυξήση μονομιάς την ταχύτητα κίνησης του party και των followers, το Animal Empathy talent, που ενεργοποιεί την επικοινωνία με ζώα χωρίς να απαιτείται πρώτα επένδυση με talent point, ενώ αλλάζει και το Pet Pal talent ώστε να επιτυγχάνεται η θετικότερη δυνατή διάθεση σε όλες τις συζητήσεις με ζώα. Επιπλέον φέρνει την εμφάνιση Magic Mirror στο Arena of Forty Joy, μαζί με νέο επίπεδο Character Creation. Έτσι ο παίκτης μπορεί να κάνει respec πριν προχωρήσει στο επόμενο act.


Συνεχίζοντας προστίθενται 8 action points αλλά και η δυνατότητα να φυτέψει κανείς βότανα, συνδυάζοντας οποιοδήποτε βότανο με κουβά/γλάστρα. Μένει το φύτεμα στο έδαφος και τέλος.

Μακράν η πιο ενδιαφέρουσα πληροφορία όμως έχει να κάνει με τα cloud saves, αφού η έκδοση του Switch αναγνωρίζει την πρόοδο στην έκδοση για PC (και τούμπαλιν), οπότε δεν είναι ανάγκη να ξεκινήσει κάποιος από την αρχή, αν έχει ήδη επενδύσει χρόνο και κόπο στο PC. Και μπορεί πάντα να συνεχίζει πότε στη μια πλατφόρμα και πότε στην άλλη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*