Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο Switch το Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure

*
Η Telltale Games δημιουργός εταιρεία των The Walking Dead, Game of Thrones και πολλών ακόμα τίτλων, όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να διαθέσει το Minecraft: Story Mode – The Complete Adventure και για το Nintendo Switch. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τις λίστες αρκετών λιανέμπορων, συμπεριλαμβανομένων των Amazon και GameStop, ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου του 2017 για τη νέα κονσόλα της Nintendo στην τιμή των 39,99 δολαρίων. Τέλος, το πακέτο θα περιλαμβάνει και τα 8 επεισόδια που έχουν διατεθεί για τον τίτλο, 5 από το Minecraft: Story Mode και 3 από το DLC Adventure Pass.



Το Minecraft: Story Mode είναι διαθέσιμο ήδη για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360, Wii U, PC, Mac, καθώς και για συσκευές iOS, Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*