Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και το PS4 στο cross-play του Rocket League

*
Η έκδοση του Rocket League για το PlayStation 4 μπήκε στο PlayStation Cross-Play beta program. Την ανακοίνωση έκανε η developer Psyonix και η Sony Interactive Entertainment. Συνεπώς, όσοι παίζουν το Rocket League σε PS4, Xbox One, Switch και PC, στο εξής θα έχουν να αντιμετωπίσουν παίκτες από όλες αυτές τις πλατφόρμες σε random online battles. Η δυνατότητα cross-platform play θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, αλλά σε περίπτωση που δεν γίνει, δεν έχετε παρά να κατευθυνθείτε στο Options του Main Menu και να ενεργοποιήσετε το feature στην κατηγορία Gameplay. Τα cross-platform parties θα προστεθούν στο παιχνίδι με το πρώτο του update για το 2019, το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται με φίλους τους σε όποιο format και αν παίζουν το παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*