Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καινούργιες αναφορές για ανάπτυξη ενός open-world Splinter Cell από τη Ubisoft

*
Ο δημοσιογράφος Tom Henderson ισχυρίζεται πως η Ubisoft έχει στα σκαριά ένα open-world Splinter Cell game. Ο Henderson μοιράστηκε με το κοινό ορισμένες εύστοχες πληροφορίες για το Battlefield 2042 πριν από την επίσημη ανακοίνωση του τίτλου και τώρα επιστρέφει αναφερόμενος στις φήμες που προέκυψαν από τον Οκτώβριο του 2021 σχετικά με την επιστροφή της σειράς Splinter Cell.

Αναφερόμενος λοιπόν στο εν λόγω project δήλωσε πως βρίσκεται στα αρχικά στάδια της ανάπτυξής του, ότι θα μοιάζει με μια πιο stealthy έκδοση της σειράς Assassin’s Creed και πως αντιμετωπίζεται από τη Ubisoft με παρόμοιο τρόπο με το Halo Infinite από τη 343 Industries (ως προς το κομμάτι του ανοιχτού κόσμου).

Κάπως έτσι ενισχύονται οι φήμες σχετικά με τη σειρά που πρωταγωνιστεί ο Sam Fisher. Μένει τώρα να δούμε αν θα βγουν αληθινές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*