Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καινούργιες εκπτώσεις στο PS Store με παιχνίδια του PS5 και του PS4

*
Ξεκίνησαν οι καινούργιες εκπτώσεις του PS Store και έως τις 16 Φεβρουαρίου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σημαντικούς τίτλους που σας έχουν μέχρι τώρα ξεφύγει. Μεταξύ των παιχνιδιών του PlayStation 5 που διατίθενται με μειωμένη τιμή είναι τα Kena: Bridge of Spirits, Lost Judgement, Death’s Door, Diablo 2: Resurrected, Hades, The Medium, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Ratchet & Clank: Rift Apart, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales και Ghost of Tsushima Director’s Cut.

Στο PlayStation 4 μπορείτε να αποκτήσετε με έκπτωση παιχνίδια όπως Sekiro: Shadows Die Twice, Red Dead Redemption 2, Spyro Reignited Trilogy, Hollow Knight: Voidheart Edition, XCOM 2, Insurgency: Sandstorm και Carrion.


Μπορείτε να δείτε όλα τα παιχνίδια που βρίσκονται σε έκπτωση στο PS Store από κάνοντας κλικ εδώ.

Critics’ Choice promotion comes to PlayStation Store 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*