Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλά ξεκίνησε το έτος για τη Nintendo στην αγορά των mobile games

*
Η Nintendo τα έχει πάει αρκετά καλά από τότε που αποφάσισε να διεισδύσει στην αγορά των mobile games. Αυτό με τη βοήθεια τίτλων όπως το Super Mario Run και το Fire Emblem Heroes, που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μηχανή εκτύπωσης χρημάτων. Το πρώτο τρίμηνο του 2019 τα έσοδα της ιαπωνικής εταιρείας από το App Store και το Google Play ανήλθαν στα $85 εκ. κάτι που σημαίνει αύξηση 6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2018. Η μερίδα του λέοντος ανήκει στο Fire Emblem Heroes, στο οποίο οι παίκτες ξόδεψαν $46,6 εκ. Από εκεί και πέρα, $23,4 εκ. προήλθαν από το Dragalia Lost, $12,9 εκ. από το Animal Crossing: Pocket Camp και μόλις το 3%, δηλαδή $2,3 εκ. από το Super Mario Run που σημείωσε πτώση 41% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2018. Οι επόμενοι τίτλοι της Nintendo για φορητές συσκευές θα είναι το Dr. Mario World και το Mario Kart Tour.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*