Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καλπάζουν οι πωλήσεις του Xbox One X στη Μ. Βρετανία

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα GamesIndustry.biz, κατά την πρώτη εβδομάδα από το λανσάρισμά του Xbox One X, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, πουλήθηκαν περίπου 80.000 συσκευές. Το νούμερο αυτό είναι στα ίδια επίπεδα με το αντίστοιχο του Nintendo Switch που λανσαρίστηκε τον περασμένο Μάρτιο και κατά πολύ υψηλότερο από αυτό του PlayStation 4 Pro. Πιο συγκεκριμένα το αντίστοιχο διάστημα, η κονσόλα της Sony είχε πωλήσεις 50.000 συσκευών και στις 80.000 έφτασε έπειτα από τέσσερεις εβδομάδες στα ράφια των βρετανικών καταστημάτων. Αξιοσημείωτο είναι ότι η μερίδα του λέοντος ανήκει στο Project Scorpio special edition που προτιμήθηκε από το 55% των καταναλωτών. Όσον αφορά το software οι τίτλοι για Xbox One με τις περισσότερες πωλήσεις ήταν τα Call of Duty: WWII, Assassin's Creed Origins FIFA 18, Forza Motorsport 7 και Forza Horizon 3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*