Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καμία παρουσία της Activision Blizzard στα The Game Awards 2021 πέραν των υποψηφιοτήτων

*
Όπως επιβεβαίωσε ο Geoff Keighley κανένα στέλεχος της Activision Blizzard δεν θα βρίσκεται μεταξύ των καλεσμένων στα The Game Awards 2021. Η μόναδική παρουσία της εταιρείας αφορά τα παιχνίδια που είναι υποψήφια προς βράβευση.

"Πέρα από τις υποψηφιότητες, επιβεβαιώνω οτι η Activision Blizzard δεν θα έχει κανέναν ρόλο στα φετινά Game Awards. Τα The Game Awards είναι μια γιορτή για τη βιομηχανία, την κυριότερη μορφή διασκέδασης στον κόσμο. Δεν υπάρχει χώρος για ύβρεις, κακομεταχείριση ή άλλες παρόμοιες πρακτικές σε οποιαδήποτε εταιρεία ή την κοινότητα", δήλωσε ο Keighley, που τονίζει ότι θέλει να υποστηρίξει τους υπαλλήλους και τους developers και όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στο πως θα διαχειρισούν την κατάσταση.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*