Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κανονικά η κυκλοφορία του Crysis Remastered στο Nintendo Switch

*
Όπως ανακοίνωσε η Crytek, δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση για την κυκλοφορία του Crysis Remastered σε Nintendo Switch. Έτσι λοιπόν, οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας θα υποδεχτούν το παιχνίδι στις 23 Ιουλίου 2020, κάτι που όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και λίγες ημέρες δεν θα ισχύσει για τις αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Το κλασικό first person shooter επιστρέφει με βελτιωμένα γραφικά και απεικόνιση προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα της αγοράς.


Εσεις θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τους εξωγήινους εισβολείς που έχουν καταλάβει ένα νησιωτικό σύμπλεγμα στη Β. Κορέα. Φορώντας το nanosuit θα μπορέσετε να λύσετε όλα τα προβλήματα που σχετιίζονται με το πεδίο της μάχης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*