Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατά λάθος αποκάλυψη για το Pillars Of Eternity 2: Deadfire

*
Αν και η επίσημή του αποκάλυψη αναμένεται στις 20:00 ώρα Ελλάδος, το Pillars Of Eternity 2: Deadfire ανακοινώθηκε κατά λάθος νωρίτερα. Η ζημιά έγινε από άρθρο του Polygon που ανέβηκε νωρίτερα απ' ότι έπρεπε και παρόλο που το άρθρο έχει πλέον κατέβει, οι πληροφορίες είναι εδώ για όλους μας. Ο νέος τίτλος συνεχίζει την ιστορία του πρώτου Pillars Of Eternity και για να πραγματοποιηθεί ζητά την οικονομική συμβολή του κοινού μέσω της πλατφόρμας Fig. Το ελάχιστο ποσό που χρειάζεται είναι 1,1 εκατομμύρια δολάρια, ενώ αν φτάσει στα 2,25 η Obsidian Entertainment υπόσχεται αρκετά πιο “γυαλισμένο” αποτέλεσμα. Αν όλα πάνε καλά μπορείτε να περιμένετε ταξίδι σε γη και θάλασσα, νέες κουλτούρες, περιβάλλον, dynamic quests και, ίσως, αλλαγή κάποιων πραγμάτων στον τίτλο με βάση το save σας από το πρώτο Pillars Of Eternity. Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση.

UPDATE


Τελικά ήρθε η επίσημη ανακοίνωση και η έναρξη της καμπάνιας στο Fig. Ο τίτλος έχει ήδη ξεπεράσει το 20% του οικονομικού τους στόχου οπότε όλα δείχνουν καλά. Παρακάτω θα βρείτε και το πρώτο trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*