Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Καταγραφή game clips ανάλυσης 1080p στο Xbox One

*
To Game DVR του Xbox One βελτιώθηκε περισσότερο και πλέον μπορείτε να καταγράψετε υλικό από το παιχνίδι σας σε ανάλυση 1080p. Μέχρι πρότινος η καταγραφή των game clips έφτανε στα 720p, ενώ η νέα αναβάθμιση είναι διαθέσιμη ήδη για τους Xbox Insiders και με τον καιρό θα δίνεται όλο και σε περισσότερους κατόχους της κονσόλας, με το τελευταίο κύμα να είναι διαθέσιμο -το πολύ- μέχρι τέλος του έτους. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των video που έχουν ληφθεί απευθείας σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για πιο γρήγορη μεταφορά στον υπολογιστή σας. Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη τόσο για το Xbox One όσο και για το Xbox One S, ενώ όταν κυκλοφορήσει το Νοέμβριο το Xbox One X, θα διαθέτει αποκλειστικές επιλογές λήψης υλικού σε 4Κ, HDR και 60FPS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • diver_gr
    • @Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης των video που έχουν ληφθεί απευθείας σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους για πιο γρήγορη μεταφορά στον υπολογιστή σας.

      Αυτό είναι από τις καλύτερες κινήσεις που θα μπορούσε να κάνει η MS καθώς πλέον θα μπορεί όποιος θέλει να ασχοληθεί φτιάχνοντας βίντεο από Games σε 1080p και επεξεργασία στον υπολογιστή χωρίς την ανάγκη αγοράς ακριβών capturing devices.....

*