Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατεβάστε δωρεάν το Galactic Civilization 2: Ultimate Edition

*
To Humble Store Spring Sale έχει ήδη ξεκινήσει και έφτασε η ώρα για ένα νέο δωρεάν παιχνίδι. Αυτή τη φορά και για τις επόμενες δυο ημέρες, η εταιρεία κερνάει το Galactic Civilization 2: Ultimate Edition της Stardock, που πέρα από το βασικό παιχνίδι, περιλαμβάνει τα Dark Avatar και Twilight of the Arnor expansions. Το Galactic Civilizations 2: Dread Lords πρωτοκυκλοφόρησε το 2006, όμως το καλό με τα παιχνίδια στρατηγικής είναι ότι γίνονται όλο και καλύτερα όσο περνούν τα χρόνια. Ναι μεν τα γραφικά είναι άλλων εποχών, όμως οι παίκτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία. Οι ενδιαφερόμενοι απλά σπεύσετε να κατοχυρώσετε το παιχνίδι. Το Galactic Civilizations 2: Ultimate Edition θα διατίθεται δωρεάν μέχρι τις 19 Μαΐου και ώρα 23:00. Το Humble Store Spring Sale θα διαρκέσει ως τις 24 Μαΐου 2018, οπότε, μεχρι εκείνη την ημέρα, ίσως δοθεί και άλλο δωρεάν παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*