Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κατηγορίες για για bullying και φυλετικές διακρίσεις εναντίον της Paradox, developer του Crusader Kings

*
H Paradox, developer του Crusader Kings κατηγορείται για bullying και φυλετικές διακρίσεις. Σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σχεδόν οι μισοί από τους 133 υπαλλήλους που ρωτήθηκαν έκαναν αναφορές σε κακομεταχείριση. Το 69% των γυναικών που μετείχαν έχουν βιώσει κακομεταχείριση, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες είναι 33%. Επιπλέον λέγεται ότι όσοι από τους "δράστες" κατέχουν υψηλές θέσεις στην εταιρεία έχουν γύρω τους κάτι σαν ασπίδα προστασίας.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν η Paradox να προσλάβει μια ανεξάρτητη εταιρεία, για να διερευνήσει το τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό της. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας θα βοηθήσει στην εξάλλειψη όλων αυτών των φαινομένων, αφού πρώτα διαπιστωθεί πόσες από τις καταγγελίες που έχουν γίνει ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*