Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδοφορία για την Capcom στο Q1 παρά την κακή πορεία του Resident Evil 3 Remake

*
Η Capcom ανακοίνωσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα για το Q1 και φαίνεται πως τα πήγε αρκετά καλά, παρά την κακή πορεία του Resident Evil 3 Remake. Το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε αναφέρει πως από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο του 2020 ο τζίρος σημείωσε άνοδο 32.2% σε σχέση με την περσινή περίοδο, φτάνοντας τα 23.7 εκ. yen. Λόγω του κλεισίματος των καταστημάτων για την προστασία των καταναλωτών από την πανδημία, τα arcade της Capcom κινήθηκαν στο -56.3%. Σε ό,τι αφορά τις ψηφιακές πωλήσεις, αυτές ανέβηκαν κατά 53.7% στα 21.5 εκ. yen. To Resident Evil 3 Remake πάντως δεν βοήθησε όσο αναμενόταν (2.7 εκ. αντίτυπα), αφού τα πήγε σαφώς χειρότερα από τα Resident Evil 2 Remake και Resident Evil VII.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*