Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κερδοφορία και τζίρος ρεκόρ το 2020 για την CD Projekt RED

*
Μπορεί το Cyberpunk 2077 να δημιούργησε πολλά προβλήματα στην CD Projekt RED, αλλά φαίνεται πως βοήθησε και την εταιρεία να καταγράψει έσοδα και κερδοφορία ρεκόρ για το 2020. Συγκεκριμένα, το πολωνικό στούντιο «έγραψε» έσοδα της τάξης των 562 εκατομμυρίων δολαρίων, αριθμός 4 φορές μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του 2019 και 2,5 φορές πάνω από το προηγούμενο ρεκόρ που είχε επιτευχθεί το 2015 με το λανσάρισμα του The Witcher 3: Wild Hunt (210 εκ. δολάρια). Η καθαρή κερδοφορία της CD Projekt RED υπολογίζεται στα 303 εκατομμύρια δολάρια, 3 φορές πάνω από το προηγούμενο ρεκόρ. Μάλιστα, σημειώνεται από αναλυτές πως οι δύο χρονιές διαφέρουν και για έναν πολύ σημαντικό λόγο, μιας και το The Witcher 3 κυκλοφόρησε τον Μάιο, ενώ το The Witcher 3 στις 10 Δεκεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*