Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως, το The Legend of Zelda: Ocarina of Time είχε portals στην αρχική του μορφή και πριν βγει ο τίτλος της Valve

*
Ένας πρώην προγραμματιστής της Nintendo αποκάλυψε πως ένα πρώιμο tech demo του The Legend of Zelda: Ocarina of Time του Nintendo 64 χρησιμοποιούσε portals σαν αυτά του ομώνυμου τίτλου της Valve πριν καν αυτός κυκλοφορήσει. Μιλώντας στο MinnMax, o Giles Goddard εξήγησε πως ετοίμαζε κάποια tech demos για το Nintendo 64, έτσι ώστε να μπορέσει και η ιαπωνική εταιρεία να δείξει τις δυνατότητές του, όπως το φημισμένο Zelda 64 tech demo που παρουσιάστηκε στο Nintendo Spaceworld event του 1995. Μάλιστα, τόνισε πως σε ένα άλλο tech demo που δεν βγήκε ποτέ στη δημοσιότητα, ο Goddard ανέφερε πως πειραματιζόταν στο Hyrule Castle και είχε τοποθετήσει portals που έβγαζαν τον πρωταγωνιστή σε άλλα σημεία του χάρτη και του έδιναν τη δυνατότητα να δει τι γίνεται σε άλλα σημεία της πίστας.

Πρόσφατα μάλιστα βρήκε στο αρχείο του όλο το σχετικό υλικό και παρά το ότι οι νυν συνεργάτες του τον προέτρεψαν να το δημοσιεύσει, τόνισε πως δεν θα το κάνει καθώς πρόκειται για πνευματική ιδιοκτησία της Nintendo. Σε ερώτηση που του έγινε αν αυτό ήταν μέρος του παιχνιδιού, ο Goddard απάντησε πως επρόκειτο για μέρος του R&D για το game και πως όταν είδε τη Valve να κυκλοφορεί το game είπε μέσα του «έπρεπε να έχουμε βγάλει αυτό το μηχανισμό τότε στην κυκλοφορία». Τέλος, στο γιατί δεν εμφανίστηκε ο μηχανισμός στο παιχνίδι, ο προγραμματιστής τόνισε πως ήταν μια εντελώς νέα τεχνολογία και θα δημιουργούσε πρόβλημα καθώς η ανάπτυξη του τίτλου είχε ήδη προχωρήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*