Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κι όμως: Συλλεκτική 300$ για το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

*
Το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom θα αποκτήσει συλλεκτική έκδοση, η οποία μάλιστα θα πωλείται στην τιμή των 300 δολαρίων! Κάτι τέτοιο ανακοίνωσε η THQ Nordic, μαζί με μία Shiny Edition που θα πωλείται στα 150 δολάρια. Οι δύο αυτές εκδόσεις θα συνοδεύσουν την απλή και αναμένονται με την κυκλοφορία του τίτλου, το 2020. Η SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated Shiny Edition θα περιλαμβάνει το παιχνίδι, stickers, 6 λιθογραφίες, μοντέλα χαρακτήρων και ένα αγαλματίδιο του πρωταγωνιστή με τον Gary.

Δείτε το περιεχόμενό της στη συνέχεια.




Αν τώρα θέλετε να πάτε στην πιο ακριβή, την SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated F.U.N. Edition, θα αποκτήσετε και έξτρα κάποια μπρελόκ και έξτρα αγαλματίδια.

Δείτε το περιεχόμενό της στη συνέχεια.



Το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch του χρόνου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*