Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλασικά παιχνίδια της Konami, όπως τα Metal Gear Solid 1 και 2, υποστηρίζουν πλέον σύγχρονα χειριστήρια

*
Μια σειρά από παλαιότερα παιχνίδια της Konami μπορούν πλέον να αξιοποιήσουν τα πιο σύγχρονα χειριστήρια στην έκδοση για υπολογιστές. Συγκεκριμένα, οι GOG εκδόσεις των Konami Collector’s Series: Castlevania & Contra (που περιλαμβάνει τα Castlevania, Castlevania 2: Simon's Quest, Castlevania 3: Dracula's Curse, Contra και Super C), Metal Gear, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 Substance και Silent Hill 4: The Room μπορούν πλέον να παίξουν στους υπολογιστές με controllers όπως DualShock 4, DualSense, Xbox One Controller, Xbox Series Controller και Nintendo Switch Pro Controller. Η ομάδα του GOG έκανε όλες τις απαραίτητες δουλειές και πλέον οι παίκτες έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές στη διάθεσή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*