Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κλείνουν οι servers του Demon’s Souls

*
Όπως ανακοίνωσαν η Sony Japan, η Atlus υπεύθυνη για τον τίτλο στην Αμερική, και η Namco Bandai υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή ήπειρο, οι online υπηρεσίες του Demon’s Souls θα πάψουν να λειτουργούν σε λίγους μήνες. Πιο συγκεκριμένα, από τις 28 Φεβρουαρίου οι παίκτες δεν θα μπορούν να γράψουν ή να διαβάσουν μηνύματα, να παίξουν co-op, να βλέπουν περιπλανώμενα φαντάσματα, να παρακολουθούν τα death replays άλλων παικτών και να κάνουν αναζητήσεις στους πίνακες κατάταξης. 

Παρόλο που δεν έχει δοθεί απάντηση γιατί θα κλείσουν οι servers, το γεγονός πως το παιχνίδι βρίσκεται τόσο χρόνια "ζωντανό" σε μια κονσόλα η οποία πλέον έχει επισκιαστεί από το διάδοχό της, είναι ίσως ο λόγος της απόφασης αυτής. Βέβαια, όπως μας έχει συνηθίσει η Sony τα τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται και το γεγονός να υπάρχει στα σκαριά κάποιο remake του τίτλου. Επίσης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι severs του παιχνιδιού απειλούνται με κλείσιμο, καθώς υπήρχε η αντίστοιχη ανακοίνωση το 2012, όμως τελικά το Demon’s Souls κατάφερε να επιβιώσει. Αυτή τη φορά το κλείσιμο φαίνεται οριστικό, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς θα γίνει μέχρι τελευταία στιγμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • john-data
    • Κλείνουν τους servers κλείνουν τους τάφους τους.
      Oπότε λογικά δεν θα πεθαίνεις τόσο εύκολα.

      • evergrey
      • Απο προσωπικη εμπειρια @john-data,αν σε 2 boss δεν ειχα βοηθεια απο αλλους παικτες(ας ειναι καλα οπου και αν ειναι)ακομα θα εβλεπα You died!Οποτε προλαβετε μεχρι τις 28!

*