Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κοινό μέτωπο Sony, Microsoft και Nintendo κατά των προτάσεων της κυβέρνησης Trump

*
Sony, Microsoft και Nintendo αποφάσισαν να αντιδράσουν μαζικά στην πρόταση της κυβέρνησης Trump για επιβολή τέλους 25% στα εισαγόμενα προϊόντα από Κίνα. Στην κοινή τους ανακοίνωση, οι 3 εταιρείες σημειώνουν το πόσο θα ζημιωθεί το οικοσύστημα των videogames αν περάσει αυτή η απόφαση και το πόσο μπορεί να κοστίσει στη βιομηχανία σε επίπεδο απώλειας θέσεων εργασίας, αλλά και επιβαρύνσεων που θα μετακυλήσουν στον τελικό καταναλωτή.

Οι μεγάλοι της αγοράς ζητούν να εξαιρεθούν οι κονσόλες από την πρόταση, υπενθυμίζοντας ότι μόνο το 2018, το 96% των κονσολών που έγιναν εισαγωγή στις ΗΠΑ, ήταν από την Κίνα. «Κάθε κονσόλα κατασκευάζεται από πολλά, διαφορετικά και πολύπλοκα τμήματα από διάφορες χώρες του κόσμου. Ακόμη και μια αλλαγή σε έναν προμηθευτή πρέπει να είναι προσεκτική», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο υπόμνημα.


Μπορείτε να βρείτε όλη την ανακοίνωση των τριών εταιρειών σε μορφή PDF εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το να εξαιρεθουν μόνο οι κονσόλες από την πρόταση της κυβέρνησης Trump, επειδή αφορά, τη Microsoft, τη Nintendo και τη Sony φαίνεται άδικο στα δικά μου μάτια.
      Καλύτερα να μην επιβληθεί καθόλου επιβολή τέλους 25% στα εισαγόμενα προϊόντα από την Κίνα, επειδή υποθέτω ότι θα επηρεαστούν αρνητικά όλες οι βιομηχανίες που παίρνουν εισαγόμενα προϊόντα από την Κίνα.

*