Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κορονοϊός: Κλείνει προσωρινά η CERO, τρομερά προβλήματα για τα games στην Ιαπωνία

*
Το CERO, η αρμόδια επιτροπή για τον ηλικιακό χαρακτηρισμό των videogames που κυκλοφορούν στην Ιαπωνία, θα παραμείνει κλειστός μέχρι και τις 6 Μαΐου λόγω του κορονοϊού, δημιουργώντας τρομερά προβλήματα στην αγορά. Τα γραφεία του CERO είναι στο Chiyoda του Tokyo, περιοχή που περιλαμβάνεται στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης που κήρυξε ο πρωθυπουργός Shinzo Abe. Η κατάσταση αυτή απομακρύνει όλους τους υπαλλήλους από τις θέσεις τους, ενώ και όλες οι δραστηριότητες της επιτροπής «παγώνουν». Όπως είναι λογικό λοιπόν, κανένα game δεν θα μπορεί να περνάει πλέον από αξιολόγηση και άρα δεν θα μπορεί να μπαίνει σε διαδικασία κυκλοφορίας στην αγορά της Ιαπωνίας. Άρα, οποιοδήποτε game ή DLC βρίσκεται σχεδόν στη φάση gold, απλά θα πάει πίσω για τουλάχιστον ένα μήνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*