Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κορυφαίο mobile app του 2017 το Netflix

*
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η Sensor Tower, με εξαίρεση τα παιχνίδια, το Netflix ήταν το πλέον δημοφιλές mobile app για το 2017, καταλαμβάνοντας τη θέση του το 2016 κατείχε το Spotify και το 2015 το Line. H υπηρεσία video streaming κατέγραψε μεικτά κέρδη $510 εκατομμύρια το 2017, νούμερο που είναι σημαντικά αυξημένο σε σχέση με τα $215 εκ. το 2016. Στη δεύτερη θέση βλεπουμε το dating app και στην τρίτη το Line, με τα Pandora και Tencent Video να ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Συνολικά, οι χρήστες φορητών συσκευών, ξόδεξαν την περασμένη χρονιά περίπου $60 δισ. για να αγοράσουν apps από το App Store της Apple και το Google Play.

Αναφορικά με τα παιχνίδια (πάντα για φορητές συσκευές), η πρώτη θέση ανήκει στο Monster Strike που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ιαπωνία, ενώ δεύτερο σε προτιμήσεις ήρθε το Honor of Kings. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν τα Fate/Grand Order, Clash Royale και Candy Crush Saga. Τέλος, αίσθηση προκαλεί η απουσία του Pokémon Go από την πρώτη δεκάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*