Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κρυφό βίντεο teasάρει sequel του Final Fantasy Type-0

Το Final Fantasy Type-0 HD μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα στην αγορά, αλλά στο NeoGaf δημοσιοποιήθηκε μία ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με ένα «μυστικό» βίντεο του παιχνιδιού. Σύμφωνα λοιπόν με τους χρήστες της γνωστής ιστοσελίδας, το παιχνίδι συμπεριλαμβάνει ένα cinematic, το οποίο δεν υπήρχε στην αυθεντική έκδοση του τίτλου στο PSP και το εν λόγω βίντεο υπαινίσσεται την ύπαρξη ενός sequel του Final Fantasy Type-0. Το σενάριο της κυκλοφορίας ενός Final Fantasy Type-1 συγκεντρώνει έτσι κι αλλιώς αρκετές πιθανότητες, αφού πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι η Square Enix είχε κατοχυρώσει τα trademarks των Final Fantasy Type-1, Final Fantasy Type-2 και Final Fantasy Type-3. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video στη συνέχεια του άρθρου, αν και πρέπει να τονιστεί ότι ενδέχεται να περιέχει spoilers του τωρινού παιχνιδιού. Το Final Fantasy Type-0 HD θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου για PlayStation 4 και Xbox One.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*