Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το Gothic Murder: Adventure That Changes Destiny (trailer)

Η Orange θα κυκλοφορήσει το mystery visual novel Gothic Murder: Adventure That Changes Destiny για PlayStation 4, Nintendo Switch, PC (Steam), iOS και Android. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου 2020. Η τιμή του για φορητές συσκευές θα είναι €10,98 kai €11,99 για τα υπόλοιπα συστήματα.

Η ιστορία ξεκινάει στις αρχές του 20ου αιώνα και διαδραματίζεται στην έπαυλη ενός Άγγλου ευγενή. Η πρωταγωνίστρια είναι υπηρέτρια του ευγενή και συχνά ονειρεύεται τον θάνατο όσων ζουν γύρω της. Στο τελευταίο όνειρο έλαβε την προειδοποίηση ότι η ζωή του αφέντη της κινδυνεύει. Καθώς το βασικό θέμα συζήτησης στην έπαυλη είναι η κληρονομία που άφησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, αρχίζει να ξετυλίγεται μια σκοτεινή ιστορία. Έχοντας τις πληροφορίες από το όνειρό της, η ηρωίδα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*