Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφορεί σύντομα το Silent Hill DLC του Dark Deception: Monsters & Mortals

*
Το DLC του Dark Deception: Monsters & Mortals από τον κόσμο του Silent Hill έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν είναι μακριά. Συγκεκριμένα, το έξτρα περιεχόμενο για το multiplayer horror party game θα ξεκινήσει να διατίθεται μέσω του Steam από τις 23 Μαρτίου, ενώ για το πρώτο χρονικό διάστημα θα υπάρχει και μια έκπτωση της τάξης του 10%, όπως ανακοίνωσε η Glowstick Entertainment. Το DLC θα είναι διαθέσιμο για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ τονίστηκε πως αν πάει καλά αυτό το πείραμα, η ομάδα ανάπτυξης θα προσπαθήσει να φέρει κι άλλο περιεχόμενο από AAA games τρίτων εταιρειών. Μπορείτε να δείτε ξανά ένα σχετικό trailer για το νέο περιεχόμενο από το Silent Hill, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*