Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε gameplay από το ακυρωθέν Star Wars 1313 Boba Fett (video)

Το ακυρωμένο εδώ και καιρό Star Wars 1313, έκανε την εμφάνισή του ξανά, αυτή τη φορά μέσω ενός gameplay με πρωταγωνιστή τον Boba Fett. To φρέσκο video δείχνει στιγμιότυπα από τον bounty hunter και ανέβηκε στο YouTube. To timing είναι ιδιαίτερα καλό αφού είναι χρονικά κοντά με την κυκλοφορία της σειράς The Book of Boba Fett.

To gameplay θυμίζει σε πολλά το Uncharted, κάτι το οποίο δεν προκαλεί έκπληξη αφού έχει εργαστεί σε αυτό η creative director του Uncharted, Amy Hennig. Το video παρουσιάζει τον Fett να εξερευνά μία περιοχή στην αγορά του Coruscant, προτού ξεκινήσει καταδίωξη σε μια ταράτσα.


Το video ήρθε στην επιφάνεια από το The Vault, το οποίο είναι ένα project αρχειοθέτησης video games, και στο παρελθόν είχε δημοσιεύσει υλικό από το ακυρωμένο Star Wars Battlefield 3. Το Star Wars 1313 θα ξεκινούσε με έναν νεότερο Boba Fett. Χρονικά τοποθετείται ανάμεσα στα prequels και στην original τριλογία, όπου ο Fett θα έκανε παρέα με ένα νέο android και σταδιακά θα αποκτούσε πανοπλία μέχρι να πάρει την κλασική του στολή. Σε μεταγενέστερα στάδια του παιχνιδιού θα ερευνούσε διάφορες οικογένειες που σχετίζονταν με εγκλήματα. Το Star Wars 1313 είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά στην Ε3 του 2012 αλλά μπήκε σε αναμονή μετά την εξαγορά της Lucasfilm από τη Disney. Αργότερα την ίδια χρονιά, η Disney ανακοίνωσε ότι τερμάτισε την εσωτερική ανάπτυξη παιχνιδιών στην LucasArts, ακυρώνοντας το 1313 και άλλα έργα Star Wars.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*