Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για Nintendo Switch το SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash

*
Η SNK κυκλοφόρησε το SNK vs. Capcom: Card Fighters’ Clash για το Nintendo Switch και ο τίτλος έγινε η νέα προσθήκη στη σειρά NEOGEO Pocket Color Selection. Αρχικά κυκλοφόρησε για το NEOGEO Pocket Color σε δύο εκδόσεις. Την SNK Cardfighter’s Version και την Capcom Cardfighter’s Version, με την κυκλοφορία για τη σύγχρονη κονσόλα της Nintendo να συνδυάζει και τις δύο.

Ήρωες της SNK όπως οι Terry, Nakoruru και Marco συγκρούονται με τους Ryu, Chun-Li και Mega Man της Capcom. Υπάρχουν συνολικά 300 Character Cards και Action Cards, με τις δεύτερες να είναι υποστηρικτικές κατά τη διάρκεια των μαχών. Η νίκη θα έρθει όταν κατορθώσετε να δημιουργήσετε το καλύτερο deck. Είναι δυνατές οι ανταλλαγές ανάμεσα στην SNK Cardfighter’s Version και την Capcom Cardfighter’s Version, ενώ μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μεταφερθείτε από τη μία έκδοση στην άλλη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*