Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για PC το Overkill’s The Walking Dead

*
Αναμονή τέλος για όσους PC gamers θέλουν να ασχοληθούν με το Overkill’s The Walking Dead. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη και με την ευκαιρία, Starbreeze, Skybound Entertainment και 505 Games δημοσίευσαν ένα νέο cinematic trailer. To Overkill’s The Walking Dead είναι ένα co-op shooter όπου μετέχουν έως και τέσσερεις παίκτες. Για να προστατευτούν καλύτερα θα πρέπει ο ένας να μείνει κοντά στον άλλο και παράλληλα λαμβάνουν μέρος σε αποστολές για την εύρεση επιζώντων και προμηθειών. Κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του, ξεχωριστές ικανότητες και οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν αυτόν που τους ταιριάζει καλύτερα. Οι κάτοχοι PlayStation 4 και Xbox One θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή, καθώς το Overkill’s The Walking Dead θα είναι διαθέσιμο για κονσόλες το Φεβρουάριο του 2019. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*