Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για PSVR το Killing Floor: Incursion

*
Όπως ανακοινώθηκε, το Killing Floor: Incursion είναι ήδη διαθέσιμο για PSVR. Πρόκειται για ένα νέο τίτλο Killing Floor, δημιουργημένο εξ' αρχής, αποκλειστικά για τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Για να επιβιώσουν, οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν τα γυμνά τους χέρια, όπως επίσης μαχαίρια και τσεκούρια. Το story-driven campaign μπορεί να παιχτεί είτε solo, είτε με τη βοήθεια ενός συνεργάτη. Επιπλέον υπάρχει το Holdout game mode, όπου οι παίκτες θα πρέπει να προσπαθήσουν να επιβιώσουν όσο το δυνατό περισσότερο, απέναντι σε ορδές εχθρών. Οι κάτοχοι PSVR θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι ένα timed-exclusive bonus level, που ονομάζεται The Crucible. Αυτό είναι εμπνευσμένο από την κλασσική ταινία επιστημονικής φαντασίας Tron και αρχικά είχε χρησιμοποιηθεί ως "εργαλείο" δοκιμών για το Holdout. Στη συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι, που μπορείτε να προμηθευτείτε άμεσα από το PlayStation Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*