Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε για Xbox One το πολύχρωμο 2D side scrolling Double Cross (trailer)

*
Όμορφα σχεδιασμένοι χαρακτήρες, πλούσια χρωματική παλέτα και 2D side scrolling είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Double Cross που κυκλοφορεί πλέον και για Xbox One. Το παιχνίδι μας έρχεται από την 13am Games που εδρεύει στο Τορόντο και οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό της Zahra Sinclair.

Αυτή είναι όργανο της τάξης, επιφορτισμένη να διατηρεί την ειρήνη σε πολλαπλές διαστάσεις. Από τη μία θα πρέπει να διατηρεί χαμηλά τα ποσοστά της εγκληματικότητας, ως πράκτορας της RIFT (Regulators of Interdimensional Frontiers and Technology) και ταυτόχρονα ταξιδεύει από πόλη σε πόλη, δίνοντας μάχες ενάντια στους εχθρούς της.


Στη διαδρομή της θα συναντήσει αξιομνημόνευτα bosses και στο παρακάτω trailer θα πάρετε μια ιδέα από το τι περιμένει τη Zahra. Το Double Cross είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο για Nintendo Switch και PC. Ακολουθεί το launch trailer για Xbox One.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*