Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε σε Early Access το Hidden Deep (trailer)

Η Daedalic Entertainment και η Cogwheel Software κυκλοφόρησαν το Hidden Deep σε Early Access. Το παιχνίδι είναι ένα ατμοσφαιρικό 2D sci-fi action, εμπνευσμένο από τίτλους όπως το Aliens, The Thing και Half-Life. Οι παίκτες καλούνται να ολοκληρώσουν αποστολές σε ένα τεράστιο υποβρύχιο mining and research center.

Στη φάση Early Access, το παιχνίδι περιλαμβάνει τα πρώτα από τα πολλά levels στο story mode καθώς και μεγάλο replayability στο challenge mode. Τέλος, αρκετά είναι τέρατα με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι οι παίκτες.

Η Cogwheel Software πιστεύει πως το full release του παιχνιδιού θα γίνει στους επόμενους έξι με οκτώ μήνες. Μεγάλη είναι η πιθανότητα ωστόσο να κυκλοφορήσει το 2023.

Δείτε παρακάτω το επίσημο video 21 λεπτών με υλικό από το gameplay του Hidden Deep:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*