Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Guilty Gear Xrd Sign στην Ευρώπη

Οι ευρωπαίοι κάτοχοι των PlayStation 3 και PlayStation 4 μπορούν πλέον να απολαύσουν -εδώ και μερικές ώρες- το Guilty Gear Xrd Sign στην ψηφιακή μορφή του. Το εν λόγω fighting game διατίθεται εδώ και πάρα πολλούς μήνες σε Ιαπωνία και Αμερική, με την ευρωπαϊκή κυκλοφορία να βρίσκεται για αρκετό καιρό στον "αέρα". Η Arc System Works αποφάσισε εν τέλει να διαθέσει αποκλειστικά μέσω του PS Store τον τίτλο και στα μέρη μας. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δούμε να τοποθετείται στα ράφια των καταστημάτων η φυσική έκδοση (ή κάποια "enhanced edition"), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιπλέον χαρακτήρες διατίθενται ξεχωριστά ως DLCs, παρόλο που αναφέρονται στην περιγραφή της κανονικής έκδοσης του game.



Τέλος, η Arc System Works ανακοίνωσε ήδη την ανάπτυξη του επόμενου game της σειράς, το οποίο θα ονομάζεται  Guilty Gear Xrd Revalator.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*