Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Overcooked! 2: Gourmet Edition (trailer)

Ο publisher Team17 και η developer Ghost Town Games κυκλοφόρησαν το Overcooked! 2: Gourmet Edition, για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch. Για την ώρα διατίθεται με έκπτωση, στα €31,87 και σύντομα η τιμή του θα ανέβει στα €42,49. Στις 16 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει η αντίστοιχη έκδοση για PC, μέσω Steam.

To Overcooked! 2: Gourmet Edition περιλαμβάνει τα “Surf ‘n’ Turf”, “Campfire Cook Off”, “Night of the Hangry Horde” και “Carnival of Chaos” add-ons που έχουν ήδη κυκλοφορήσει για τη standard έκδοση του Overcooked! 2, 58 καλά εκπαιδευμένους chefs, περιλαμβανομένων όσων προστέθηκαν με το “Too Many Cooks” pack, δεκάδες κουζίνες, μοναδικές συνταγές και co-op multiplayer για να διασκεδάζετε με τους φίλους σας είτε σε τοπικό είτε σε online επίπεδο.


Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*