Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το Planet Coaster: Console Edition, διαθέσιμο το launch trailer του

Το launch trailer του Planet Coaster: Console Edition είναι εδώ. Το coaster park management game της Frontier Developments κυκλοφορεί τώρα για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PlayStation 4. Στις 19 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και για το PlayStation 5.

Το παιχνίδι έρχεται με διάφορους τρόπους παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου ενός tutorial στο οποίο το καστ χαρακτήρων μας βοηθά να εξοικειωθούμε με τους μηχανισμούς του. Υπάρχει φυσικά career, αλλά και sandbox mode, καθώς και ένα challenge mode με 4 επίπεδα δυσκολίας.


Όσοι το αποκτήσουν για PlayStation 4 ή Xbox One θα μπορέσουν να επωφεληθούν της δωρεάν αναβάθμισης στις αντίστοιχες εκδόσεις των PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S όταν κάνουν δική τους μια από τις κονσόλες νέας γενιάς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*